Ja maar….

Veel gestelde vragen:

Ja maarrr ….. 

Kan ik meedoen ook al geloof ik er niet in?

Ja, als je wilt veranderen dan raad ik je aan mee te doen. 

Nee, als je niet in jezelf gelooft en denkt dat jouw toekomst chaotisch is blijft en altijd zal zijn. 

Ja. Als je wilt uitzoeken hoe het zit met jouw vier B’s. Blij, bang, boos en bedroefd.

Hoeveel tijd kost dit programma me per week? 

Maak er een paar uur voor vrij. Sommige oefeningen kun je meerdere malen doen.

Het bijhouden van een schriftje, dagboek, of document in je laptop is essentieel. Omdat je dan kunt teruglezen hoe je de cursus inging. En hoe je leven ervoor, tijdens en na deze tijd is. 

Lees meer over het programma

Hoe en waar merk ik het resultaat aan?

Door de module te doen kom je in een verandering terecht. Dat gaat rustig aan, stap voor stap. En het kan niet anders dan in je eigen tempo. Daar zijn geen regels voor. Er gaan dingen verschuiven in je leven. Je omgeving resoneert mee. Alles komt even op losse schroeven. Alles gaat door de grofmazige zeef.  Maar je wilt veranderen en daar is deze cursus voor bedoeld.  Je mag me mailen, en je krijgt  binnen 24 tot 48 uur antwoord terug  op jouw vragen en ik ken de veranderingen die het proces teweegbrengen. Omdat ik er eerst zelf doorheen gegaan ben. Ik sta achter je.

Ja, ik doe mee

Wanneer kan ik de module verwachten? 

Als je je inschrijft voor de cursus dan krijg je vanaf dat moment tweewekelijks de module in je mailbox. 

Ik ben bang voor mijn emoties en wat ik in mijn lichaam opgeslagen heb.

Dat snap ik. Ik was daar ook. Je lichaam heeft alles onthouden, zoals je huid onthouden heeft hoe vaak die verbrand is, zo heeft je lichaam onthouden wat ermee gebeurd is. En je mind regelt het zó, dat niet alles tegelijk loskomt. Laagje voor laagje, zoals bij een ijsberg die langzaam omhoog komt.  Zodat je gewoon door kunt gaan met je leven. Je zult wel veranderingen gaan merken. Maar dáár is de cursus voor bedoeld. 

Mag ik het programma ook later gaan doen vanwege vakantie of extreme drukte? 

Dan zit de kans erin dat je het NIET gaat doen.  Als ik jou was, dan zou ik dan even wachten, want als je begint is het zinnig ermee door te gaan. Het zal je veel opbrengen.  Zorg ervoor dat je je focus houdt.

Hoeveel tijd kan ik gebruik maken van de cursus?

Wanneer je je aangemeld hebt, krijg je altijd toegang tot de online lessen. Er zit geen tijdslimiet op. Zou het ooit offline gaan dan krijg je altijd de kans om de PDF’s  te downloaden en de filmpjes met opdrachten te bekijken. 

Ja, ik doe mee

Krijg ik advies en begeleiding tijdens de cursus? 

Ik adviseer je veel te schrijven, en dit in een mail te bewaren. Stuur deze mail eens per twee weken naar mij. Dan bespreken we het samen, via telefoon. (dit is een gratis extra dienst van mij) 

Lees meer over het programma

Is de cursus fiscaal aftrekbaar?

Als je ondernemer bent kun je het als Personal  Coaching opgeven en aftrekken als studiekosten. De zorgverzekeraar vergoed dit niet. 

Tevredenheidgarantie? 

Dit is een cursus die over emoties gaat. De vier B’s. Het kan heel goed zijn dat er boosheid bij je opborrelt waardoor je even niet verder kunt. Of verdriet wat eerst verwerkt moet worden. Of dat je-even-  in een angststuk komt te zitten. Ik raad je daarom aan door te zetten. NIET TE STOPPEN. Want die verleiding is groot.  (been there, done that!) 

Bij veel emoties tegelijk  moet soms even op de ‘’reset’’ knop gedrukt worden. Pas op de plaats. Het is hard werken in deze cursus. Wees je daarvan bewust.

Mocht het programma helemaal niet aanslaan bij jou. En je hebt de eerste twee lessen serieus gevolgd. En wij hebben nog een gesprek en gebeurt helemaal niets, dan krijg je na de tweede les je investering teruggestort, minus  50  € administratiekosten.  Ik bied dit zo aan omdat ik wéét dat het werkt. 

Lees meer over het programma

Ja, ik doe mee

Hoeveel life afspraken? 

Je hebt twee life afspraken, en twee telefoongesprekken. En tussendoor kun je me je vragen stellen.

Wat als ik opeens naar word?

Deze cursus gaat over je emoties, en over hoe je leeft en over jezelf denkt. Het is zeker dat je lichaam gaat reageren. Dat is een teken dat er eindelijk verandering bij je komt. Als het eng is, mag je me appen of bellen.

Zie ik andere deelnemers ook? 

Het ligt in mijn bedoeling om een dag met elkaar te zijn. Op een mooie locatie om te praten over wat er allemaal veranderd is, en hoe het met je gaat. Uitwisselen zal een ”releave” zijn voor je. Omdat we allemaal hetzelfde zijn.

Wat als ik nadien nog meer sessies nodig heb?

Er kunnen altijd nog sessies nodig zijn. Zowel voor mij als voor jou. Het leven is altijd in beweging.
Als het maar de goede beweging is.

Als ik even geen tijd heb om meteen de les te doen?

Dat is helemaal niet erg. Alles gaat op zijn tijd gebeuren. Vertrouw op jezelf. Maar laat het niet versloffen, dat zou zonde zijn. Je gaat veranderen, en je omgeving ook. Dát is waar de cursus voor bedoeld is. Inzichtelijkheid in je eigen leven.

Wat als ik de techniek niet snap? 

Geen probleem, we komen er altijd uit. Als je besluit deze cursus te gaan doen. Dan gaat dat ook gebeuren. Samen staan we sterk. En daarna heb je mij niet meer nodig.