Recensies Testimonials Reviews Referenties

Recensies> Testimonials > Reviews > Referenties

Innerlijke kinderen willen gezien en gehoord worden
Innerlijke kinderen willen gezien worden

Rust en regelmaat vond ik. Ik werk in wisseldiensten en heb weer de juiste balans gevonden door de behandelingen bij Laura.
Ik ben bij Laura gekomen nadat ik het zat was om te leven zoals ik aan het leven was.
Paniekaanvallen waren dagelijks aanwezig, geen vertrouwen in mijzelf, onverwerkte oude emoties die te vaak op de voorgrond waren. In het begin een goede uitleg gehad over het behandelplan en hoe ik er zelf mee om moest gaan.
Na ruim tien behandelingen is rust en regelmaat in mijn leven.
Veel mooie behandelingen gehad waar oude pijnen en emoties ”doorgewerkt” zijn. En deze ook hebben afgesloten.

Het is heerlijk om oude gevoelens wat gewoontes waren geworden niet meer te voelen en dat dagelijks te ervaren. Laura hartelijk dank voor je rust en begeleiding. Jouw persoonlijke tint aan jouw werkwijze gaf mij een veilig gevoel en daardoor durfde ik ook dingen aan te pakken.“Laura hielp me bij het doorbreken van een diepe blokkade vanuit mijn pijnlijke jeugd. Ze werkt diep menselijk, warm, erg respectvol en met een vleugje humor. Nu voel ik me nog vrijer! Dankjewel voor deze helende sessie Laura! Je bent top in je werk!”
Ondernemerscoach Sabine van MeenenJe geeft mensen het gevoel dat alles normaal is wat er met ze is
Wat het ook mogen zijn en dat het logisch is dat het werkbaar materiaal is en dat er verheldering komt. Dat doe je op een humorvolle manier met af en toe gekke opmerkingen die me aan het lachen maken. Je vraagt de juiste vragen waardoor de dingen helder worden en dat is heel prettig werken.
Marja Ruijterman Coach Amsterdam

Je voelt dat je vertrouwen in jezelf hebt en dat voelt veilig voor mij, en dat je er af en toe iets luchtigs doorheen gooit. Lekker lachen. Psycholoog

Respectvol
Jij geeft Vertrouwen
Kwaliteit
Ik voel dat je kennis in huis hebt
Professioneel
Begaan met cliënt
Coach voor Coaches
Niet bang voor moeilijke onderwerpen
Praktisch
Nuchter
To the point
Professioneel op je vakgebied
Veel van je geleerd.
Docent Hogere School

De sessies bij Laura heb ik als zeer fijn ervaren
Ik kwam voor best wel een persoonlijk en intiem probleem
maar ik heb het geen moment als ongemakkelijk ervaren.
Ik voelde me vrij om te praten en middels de vragen
over het verleden die Laura mij stelde kon ik onverwerkte
trauma’s een plekje geven.
Ronald

Dank je wel, lieve Laura voor de sessie die ik afgelopen week bij jou had.
Je begeleiding was dusdanig, dat het antwoord op mijn vraag van binnenuit naar boven kwam.
We hebben alle wijsheid al in onszelf, kunnen er alleen niet altijd bij komen. Dank je wel !
Johanna