Uitleg over regressie

Regressie  en Achtergrond

https://www.lauradaggers.nl
In z’n Achteruit je Toekomst Tegemoet

Is het je opgevallen dat bepaalde situaties vaker in je leven terugkomen terwijl je daar eigenlijk helemaal geen zin in hebt? “Komt er dan nooit een eind aan?” verzucht je. Dit patroon komt voort uit je onbewuste, die deze dingen als het ware oproept, om je te laten voelen, het probleem nú maar eens op te lossen.

Regressie biedt je de mogelijkheid om jouw levenspatronen en strategieën bloot te leggen

Je onverwerkte traumatische gebeurtenissen te herbeleven. Waarna ze inzichtelijk zijn en je ze automatisch loslaat, en er geen last meer van hebt.

Regressie daarmee kom je terecht bij je waakhondkinderen. Die een strategie volgen waar je toen mee kon overleven, maar nu last van hebt.
“Waaróm doet de ander mij altijd zo’n verdriet”.
“Ik zal ze laten zien dat ik het kan”.
Regressie daarmee maak je gevoelens zoals angst, schaamte, chaos, wanhoop, woede of andere diepgaande onderdrukte emoties mee LOS. In de sessie verwerk je ze, en daarna zijn de gevoelens weg.

Bij regressie kán het voorkomen dat je zo ver teruggaat dat je in een vorig leven belandt. Dan heet het reïncarnatie. En met goede begeleiding van de beroepstherapeut, ga je begrijpen waar het over gaat.
Dat het tóen was en dat je nú leeft, in deze tijd.

Reïncarnatie, daar hoef je zelfs niet in te geloven om het te laten werken!

Familie-ervaringen kunnen diep in jouw lichaam geworteld zijn. Ze zijn vaak weggestopt met de woorden: ”Oh joh, maar daar ben ik alláng overheen hoor, daar denk ik nooit meer aan”. Het is van belang die ervaringen bloot te leggen, te herbeleven. Waardoor jij er in het heden geen last meer van hebt.

Soms zit er zelfs een gevoel dat nog van een vorig leven is. Dan heet het reïncarnatie.
Als je de ‘’guts’’ hebt om eraan te werken, dan is deze therapie dé manier, om niet meer vanuit angst of schaamte te leven en te hoeven reageren. Maar vanuit je eigen levensessentie.

Het resultaat na een aantal sessies:

  • Inzicht en vrijheid
  • Je leven verandert in positieve zin
  • Je komt bij je pure zelf terecht
  • En zeg nou zelf, wie wil dat nou niet?

Copyright Laura Daggers Regressie en Reïncarnatietherapeut Hoofddorp Haarlemmermeer