Wat is reïncarnatietherapie

Wat is reïncarnatietherapie

Reïncarnatie als algemene filosofie is christelijk noch antichristelijk, het is slechts een filosofie die ons kan helpen ons leven beter te begrijpen. Bij reïncarnatie gaan we ervan uit dat we vorige levens gehad hebben, en na dit leven weer in een ander leven komen.

Sommige mensen hebben al jaren last van energieën die niet bij hen horen. Dit zijn restenergieën van een vorig leven, dat niet goed afliep. Diep van binnen, in hun onbewuste weten ze dat, maar kunnen het niet benoemen. Noem het een soort intuïtie een wéten.

Er was eens een cliënt die dacht dat ze het familiekapitaal in stand moest houden, en daarvoor een rijk iemand zou moeten trouwen. Dit was een sterke overtuiging. Beetje raar, want ze kwam uit een middenklasse familie. Maar wanneer ze verliefd werd, was dat altijd op iemand met een kleine beurs. Ze kon dan dus niet van die jongeman houden, want in haar achterhoofd speelde de gedachte ‘’ik moet een rijk iemand trouwen’’. Zelf snapte ze er ook niet veel van. Maar ze was niet vies van luxe. Na een aantal mislukte relaties kwam ze uiteindelijk een man tegen die rijk was.

Zodra ze iets kregen samen, ondernamen ze verre reizen en logeerden in de duurste lodges en kastelen. Ze genoot hier met volle teugen van. ‘’Het geld was er in ieder geval’’, zei ze in de sessie. Toen ze trouwde met deze man, vooral om zijn geld, kon ze maar niet gelukkig worden.

Tijdens een reïncarnatiesessie kwam ze erachter. Dat ze in de Middeleeuwen de dochter van een rijke graaf was. Vader had zijn familiekapitaal erdoorheen gejaagd. Zodat zij als enig kind een rijke man moest trouwen, om het gezin een dak boven het hoofd te verschaffen. Dus dáár was het een must. Ze trouwde een rijke man die haar slecht behandelde. Ze stierf ongelukkig.

Dit bovenstaande verhaal vertelt dat de ziel het wil afmaken, omdat het niet begrepen is destijds. Maar het is belangrijk dat de client in dit leven een normaal leven kan leiden, zonder steeds die drang om een rijk iemand te trouwen. Ze had toch zo haar best gedaan de familie te redden.

Hoe werkt reïncarnatietherapie?

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.