Regressie en Rouw en Reïncarnatie

Regressie en Rouw en Reïncarnatie

Af en toe lijk ik in plaats van een regressietherapeut een rouwtherapeut.
Mijn cliënten hebben vaak en veel onverwerkte rouw bij zich.
Op het moment dat de afspraak staat zet het regressieproces zich in.
Al bij de  eerste afspraak komt de rouw omhoog.
Rouw zet zich vast in je lichaam, waardoor je stagneert in je ontwikkeling als mens.
Waardoor je je zwaar, lusteloos of depressief kunt gaan voelen.
En daardoor allerlei klachten ontwikkelt.
Of andersom, je wilt blijven bewegen om niet te hoeven voelen.

Verdriet, rouw, onverwerkt, pijn
Verdriet zet zich vast in je lichaam

Rouw is een thema voor veel mensen. Alleen beseffen ze dat niet.  Rouw is een ondergeschoven kindje. Regressietherapie kan hier enorm bij helpen. Door contact te maken met de ziel van de overledene. Van mezelf zou ik kunnen zeggen dat ik rouwdeskundige ben, omdat binnen drie maanden mijn broer (50) mijn moeder én mijn vader overleden. Mijn broer overleed aan een hartstilstand. Mijn moeder ging dood omdat ze hier op aarde niet zonder haar zoon wilde verder leven.Toen mijn vader tot het volle besef kwam, dat hij zowel zijn enige zoon als zijn vrouw kwijt was, brak zijn hart, en konden wij, de drie zussen ook hém begraven. Ervaringsdeskundige dus. Regressie heelt. Zodat je een leven zonder angst krijgt.

Rouw doet ertoe

Het begint al vroeg, bijvoorbeeld als je konijn, of je hond of je poes doodgaat. Het verwerken van een leven ‘’zonder’’ heeft tijd nodig. Die lege plek moet geaccepteerd worden. Als jou geleerd is dat je bij doodgaan niet mag huilen, er niet over mag praten, en je gewoon door moet gaan met leven, en je dus niet mag rouwen, kan dat bij jou verharding opleveren. Een houding, een attitude. Rouw is bijvoorbeeld ook, als je beste vriendje op de kleuterschool gaat verhuizen en zijn ouders vergeten dat aan jou te vertellen. Maar je voelt je verloren en alleen, zo zonder hem. Hoe reageert jouw lichaam op geen vriendje? Voel je een leegte, en begrijp je die leegte? Intuïtief voel je wel dat er iets met je gebeurt, maar weet je ook dat het rouw is.  Rouw doet ertoe.

Ik ben Laura Daggers-de Koning, werk als regressie- en reïncarnatietherapeut in de Haarlemmermeer. Ervaringsdeskundige op gebied van Regressie en Reïncarnatie en Rouw en Relaties.

info@lauradaggers.nl of 023 5617806

 

 

 

 

 

 

Eén gedachte over “Regressie en Rouw en Reïncarnatie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.