Zit dat nare gevoel er nog?

Ben jij uitgepraat bij de psycholoog, maar zit dat nare gevoel er nog?

Dan moet je bij mij zijn.
Dat gevoel, In je keel, in je buik, of achter je ogen.  Een knoop in mijn maag. Een dolk in je hart. Een gevoel dat blijft terugkomen en waar je niks van snapt.

Als het leven moeilijk is

Daar kunnen we samen naar kijken, en het oplossen. Ik deed dit al vele keren met degenen die je voorgingen.  Angst hoort hierbij, én vertrouwen. Vertrouwen in jezelf en in mij. Dat het opgelost wordt. Onder dat nare gevoel zit je talent, dat is ondergesneeuwd.

En als je dat weer terug hebt.  Kan je verder met je leven.

Zonder mij. Ik doe er dan niet meer toe. Maar jij des te meer. Want dit leven gaat over jou!  Het gaat erom dat jij je passie kunt leven.  Jezelf kan zijn, zonder al die belemmeringen.  Dat dan.

 

Auteur: Laura Daggers-de Koning

Ik ben Laura Daggers, sinds 2010 regressie- en reïncarnatietherapeut. Samen met jou zoek ik je levenslust weer terug. Dat kan in het huidige leven zijn, maar ook in een vorig leven, geboorte of zielenwereld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.