Wat ik zeker weet is:

Dat ik het onbewuste bewust kan maken bij de cliënt die om hulp vraagt. En dat de therapie niet zweverig of spiri is. Maar down to earth.

Wat ik zeker weet is:

Dat ik met het helpen van de cliënt lang wil doorgaan, want het heeft zo’n enorm effect, dat de gevolgen nauwelijks te overzien zijn.

https://www.lauradaggers.nl
Ik ben zo trots als een pauw op mezelf

Wat ik zeker weet is:

Dat veel mensen rondlopen met flarden van vorige levens, die hun ontwikkeling in de weg zitten. En wat ik zeker weet is dat als het minuscuul is uitgewerkt dat het, tot in het diepste van je ziel is uitgewerkt dat je het waarom snapt, en dat het onbewuste dan bewust is, en de polariteit eraf is, en dat je zeker weten vérder kunt met je leven.

En ik weet ook zeker:

Dat ik heel gelukkig word van dit werk. Zodat ik het veel en vaak wil blijven doen. Om zoveel mogelijk mensen te bereiken ben ik bezig met een online programma dat ik al met proefpersonen gedaan heb, en waarvan de mensen heel blij zijn. En er goede resultaten zijn. Daar word ik heel blij van.

Wat ik zeker weet is:

Dat de oplossing in je probleem ligt, ik heb nog nooit gewerkt met een client, die niet de oplossing in zichzelf had. Het plaatje is aan het eind van de twee uur durende sessie weer helemaal rond.

Cliënt zegt ‘dat ik dit nou geen twintig jaar eerder deed’. En
“dat het zo licht buiten is, ineens”.
“Scheen de zon ook al toen ik binnenkwam?”

Wil je er meer over weten?

Ik sta op de Ondernemersbeurs ZP-Net Hoofddorp op zaterdag 21 september 2019 in het Cultuurgebouw Hoofddorp,

Bij de Openbare Bibliotheek Haarlemmermeer en Theater de Meerse, en
café de Duycker.

Zie ik je daar?  Want je gaat niet in therapie om iets af te leren, maar om iets terug te halen. Iets wat je onderweg met leven verloren bent.

Copyright Laura Daggers-de Koning

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.