Mijn leven is 180 gaden gedraaid zegt cliënte

Referentie van cliënte

Mijn leven is 180 graden gedraaid op het moment dat ik voor mijzelf ben gaan kiezen afgelopen december en toen ben weggegaan bij  Frank.
Het is een redelijk confronterend en zwaar half jaar geweest, maar het heeft mij zo verschrikkelijk veel gebracht, alles ter voorbereiding op de fase waar ik mij nu in mag bevinden 🙂

Dankbaar ben ik vooral voor de paar sessies bij jou die veel in beweging hebben gezet.

De innerlijke reizen die ik hierna heb gemaakt en welke voor nog meer beweging hebben gezorgd, voor de openheid die ik naar mijzelf heb neer mogen zetten en nog steeds zet en ook tegenover mijn moeder. We wonen nog steeds onder één dak en door onze openheid van beide kanten hebben wij zo ontzettend veel uit mogen en kunnen werken, te gek gewoon! 🙂 De band is nu eindelijk gezond en hecht tegelijk.

Mijn vriend en ik zijn het potje en het dekseltje.

We hebben allebei ons eigen karakter, deze verschilt niet heel erg veel, maar vullen elkaar zoveel en zo goed aan. We zitten beiden in contra-processen waardoor we elkaar heel goed begrijpen en weten wat de ander op dat vlak doormaakt waardoor we elkaar kunnen ondersteunen en activeren in ons beider groei.
Het is een roerige eerste 6 weken geweest, maar nu de laatste weken is het zich aan het settelen en voelt het nóg meer als thuiskomen en helemaal goed. Ik voel dat we het wel gaan maken met ons twee. 🙂
Alles van de voorgaande jaren is nodig geweest om dit te mogen en kunnen ontvangen en meemaken.
Ik kijk echt met heel veel plezier richting de toekomst. 🙂  Ik wens jou ook ontzettend veel plezier met het uitdragen van je kennis en kunde, je verdient het. 🙂  Alle goeds en liefs Vonne

 Note van therapeut:

Soms zijn clienten gediagnosteerd met ADHD, ADD, PDD-NOS,  ADD, Asperger of licht autistisch. De nieuwe DSM V is in aantocht. En de psychiaters mogen niet anders dan werken middels deze bijbel. Niet wetend hoeveel ellende er met deze stempels aangericht worden.

 

Jouw probleem is niet raar. Angst en schaamte zijn de dief van je innerlijke groei.
Vul hiernaast je telefoonnummer in en laat me je bellen voor een gratis intake →→→

 

Auteur: Laura Daggers-de Koning

Ik ben Laura Daggers, sinds 2010 regressie- en reïncarnatietherapeut. Samen met jou zoek ik je levenslust weer terug. Dat kan in het huidige leven zijn, maar ook in een vorig leven, geboorte of zielenwereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.