Zo moet het en niet anders

Zo moet het en niet anders!

Laatst was ik met een collega aan het lunchen

Ze vertelde over haar bijscholing vanwege het regressiewerk wat we beiden doen. We wisselden ervaringen uit over de verschillende intervisiegroepen waarin we zitten, het aantal cliënten en de frequentie waarin ze kwamen. We zaten in een strandpaviljoen. Zakenlunch zal ik maar zeggen. Het was mooi weer, de zon scheen en de mensen ook.
Ze was nogal ontstemd over de feedback van haar leraar. De vijftien stappen van het innerlijke kind. Die had ze niet voldoende uitgevoerd volgens hem, waardoor ze een slechte beoordeling kreeg én ze het nog eens over moest doen.

Nota bene, terwijl ze al járen voor zichzelf werkt

Zo moet het en niet anders!

’t Is de pest al die regeltjes. Ik heb er ervaring mee, en hoe!

Als ik met een cliënt werk weet ik dat de kennis, de knowhow van degene die daar op de matras ligt komt, dat ik dáár mee moet werken. Dat werkt perfect. Altijd. Soms zijn we na één sessie al bij de essentie. En ik schaam me als het er tien worden. Maar dan zijn er ernstige dingen aan de hand (geweest).
Jaren geleden deed ik ook een opleiding voor reïncarnatietherapeut waarbij ik ook bleef struikelen over de regels. Over de methodiek en vooral de starre strakheid waarmee de docenten zich hieraan hielden. Het is een worsteling geweest om uiteindelijk mijn diploma te halen. Waardoor ik lid kon worden van een beroepsvereniging. Want ik wilde niet in de wazige hoek blijven.

‘’Zweefteef’’, spirituele integratie, al die woorden, ik haat ze

Het gaat over de cliënt, en datgene waar hij of zij mee komt. Dát vind ik nog eens belangrijk. En natuurlijk is het belangrijk dát er regels zijn, maar als je ziet dat je leerlingen er zo ontzettend over struikelen, dan wordt het toch eens tijd om hand in eigen boezem te steken.

Tien sessies vind ik beschamend veel. https://www.lauradaggers.nl/2014/06/06/tien-sessies-met-een-client/

Regressie Relaties en Rouw

Laura Daggers is sinds 2010 regressie- en reincarnatietherapeut. Ze geeft lezingen op verzoek.

Jouw probleem is niet raar. Angst en schaamte zijn de dief van je innerlijke groei.
Vul hiernaast je telefoonnummer in en laat me je bellen voor een gratis intake →→→

Auteur: Laura Daggers-de Koning

Ik ben Laura Daggers, sinds 2010 regressie- en reïncarnatietherapeut. Samen met jou zoek ik je levenslust weer terug. Dat kan in het huidige leven zijn, maar ook in een vorig leven, geboorte of zielenwereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.