Tien sessies

Tien sessies dat vind ik beschamend veel

Meestal is het probleem na twee, hooguit drie sessies verdwenen

“Alles is omgespit en het is wel degelijk vruchtbare grond”, zegt een mannelijke cliënt die één sessie bij mij deed. Voor mij inspirerend hoe snel de gevolgen van een sessie in cliënts leven integreren. Want meestal zie of spreek ik ze daarna niet meer. Soms was het probleem zo vreemd, tenminste dat vonden zij, dat ze er liever niet meer aan herinnerd worden.

Tien sessies dat komt niet vaak voor, dat is veel

Deze cliënt had niet alleen stemmen in zijn hoofd, was ook een tikje suïcidaal. Dus er was een hoop werk te doen. Toen ik hem na een jaartje nog eens tegenkwam vroeg ik hoe het met de stemmen was.

‘’Stemmen? Hoezo stemmen. Hád ik die dan?”

Jouw probleem is niet raar. Angst en schaamte zijn de dief van je innerlijke groei.
Vul hiernaast je telefoonnummer in en laat me je bellen voor een gratis intake →→→

Ik ben Laura Daggers-de Koning Regressie en Reincarnatietherapeut in Hoofddorp

www.lauradaggers.nl

Je kunt me boeken voor een powerpointpresentatie over

Regressie Relaties en Rouw  de drie R’s

Auteur: Laura Daggers-de Koning

Ik ben Laura Daggers, sinds 2010 regressie- en reïncarnatietherapeut. Samen met jou zoek ik je levenslust weer terug. Dat kan in het huidige leven zijn, maar ook in een vorig leven, geboorte of zielenwereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.