Beklemmende beloftes

Beklemmende beloftes

Beklemmende Beloftes
Laura Daggers Regressietherapeut Hoofddorp

Soms krijg ik een cliënt die een belofte heeft gedaan bij het sterfbed van zijn vader of moeder.
Vaak komt er bij de eerste sessie al schuld, schaamte, schande en verdriet naar boven. En er zijn veel onbeantwoorde vragen.
Heeft hij zich wel goed genoeg aan deze belofte gehouden? Beklemmende beloftes.
Nog steeds is er de hunkering naar de goedkeuring van de overleden ouder.
Sommige ouders vragen teveel van hun kinderen en willen zélfs over hun graf heen nog regeren.  Dat zal menigeen die nét na de oorlog geboren is niet vreemd in de oren klinken. Je moest nu eenmaal gehoorzamen en niet teveel vragen stellen.

Onbewust onverwerkte zaken die vastzitten in het lichaam?

Daar kan je het letterlijk benauwd van krijgen. Beklemmende beloftes.  Je kunt pijn bij je hart krijgen, maagpijn, hoofdpijn of andersoortig lichamelijke klachten, waarvan je meestal niets snapt. De huisarts kan dan medicijnen voorschrijven. Meteen bij een eerste sessie blijkt dat er nog veel energie van die ouder zit. Dat koppelen we los, tillen het eruit. En werken ermee. Dat heet energetisch werken. Het mijn van het dijn scheiden.

Ouders doen het zoals zij het kunnen

En soms ontdekken ze vlak voor hun dood dat dit niet voldoende was. Wanneer het kind betrokken wordt in zaken die ze in dit leven niet zelf opgelost konden krijgen, is dat voor de cliënt verdrietig. Menigeen verlaat verlicht mijn therapiekamer met de vraag “Was het al zo licht buiten?”

Ik ben Laura Daggers-de Koning regressie- en reïncarnatietherapeut sinds 2010

 

 

Auteur: Laura Daggers-de Koning

Ik ben Laura Daggers, sinds 2010 regressie- en reïncarnatietherapeut. Samen met jou zoek ik je levenslust weer terug. Dat kan in het huidige leven zijn, maar ook in een vorig leven, geboorte of zielenwereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.