Ouwelijk uitziende kinderen

Ouwelijk uitziende kinderen

Tijdens mijn werk als receptioniste bij een grote luchtvaartmaatschappij zag ik veel ‘’bezorgde kinderen’’ rondlopen. De volwassen stewards en stewardessen. Herken jij die sterk verzorgende kant in je?
De cockpit werd bemand door doortastende types, mannen alsook vrouwen.
Veel mensen op verantwoordelijke posities hebben weinig van hun jeugd genoten.
Iemand vertelde dat ze tussen haar ouders inzat, terwijl papa zei: “zeg eens tegen je moeder, dat ik straks uitga”. Enig kind zijnde diende ze als intermediair voor haar ouders.

Iets anders. Wanneer je vader bijvoorbeeld zegt: “Als je elke maand een fiets steelt, ben je een super kerel!” Een kind wil dat er van hem gehouden word. Dus doe je dat, ook zegt je onderbuikgevoel iets anders. Maar je wilt toch dat je vader je ziet? Herkenbaar? Gebeurden dingen van soortgelijke strekking bij jou thuis? En vind je dat je soms wel erg raar reageert in een bepaalde situatie? Loop je weg in situaties omdat je té boos wordt of té verdrietig?
Kun jij genoeg genieten van je leven, zoals je het nu leeft? Of wil je meer kwaliteit in je leven.

Met regressie komt jouw progressie

Want je heelt delen -innerlijke kinderen- die’’ in de kou staan’’, of in de schaduw. En dus niet gezien worden. Durf je het aan? Wanneer je samen met de therapeut niet begrepen zaken uit je jeugd doorwerkt, verdwijnen je problemen langzaamaan. Zodat je verder kunt in het leven. Zoiets kun je zomaar zelf beslissen. Klinkt dat raar?
Soms zijn er maar een paar sessies nodig.
Oudsten uit het gezin zijn vaak lieve bezorgde mensen met téveel verantwoordelijkheidsbesef. Meestal opgelegd. Waardoor ze vroeg oud worden en niet meer van het leven –kunnen- genieten.

https://www.lauradaggers.nl

Auteur: Laura Daggers-de Koning

Ik ben Laura Daggers, sinds 2010 regressie- en reïncarnatietherapeut. Samen met jou zoek ik je levenslust weer terug. Dat kan in het huidige leven zijn, maar ook in een vorig leven, geboorte of zielenwereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.