Carl Gustav Jung

Swiss psychiatrist Carl Gustav Jung (1875 ? 1961), the founder of analytical psychology, 1960. (Photo by Douglas Glass/Paul Popper/Popperfoto/Getty Images)
Swiss psychiatrist Carl Gustav Jung (1875 ? 1961), the founder of analytical psychology, 1960. (Photo by Douglas Glass/Paul Popper/Popperfoto/Getty Images)

Carl Gustav Jung zei het al;

’’There is no coming to consciousness without pain. People will do anything, no matter how absurd, to avoid facing their own soul. One does not become enlightened by imagining figures of light, but by making the darkness conscious’’. ~ Carl Gustav Jung ~

‘’Ik heb zo al problemen genoeg!’’

Is het antwoord wat  ik vaak krijg, wanneer ik zeg dat regressiesessies je helpt je leven inzichtelijk te maken. Natuurlijk heeft ieder mens problemen, gelukkig maar, anders zou het leven zo saai worden. Maar zou jij geen bétere problemen willen? Door met het probleem te werken ín de pijn dus, kom jij erachter dat er veel meer potentie in je zit, dan je voor mogelijk hield. Je levensenergie, je essentie worden beteugeld door iets wat in het verleden gebeurd is, en wat je in het heden niet meer paraat hebt. Na de sessie heb je weer zin in het leven.

Wie een muur afbreekt, bouwt een uitzicht op

Da’s een goeie  one-liner van de twitter, want daar zit alles in waar mijn werk over gaat.

www.lauradaggers.nl

Auteur: Laura Daggers-de Koning

Ik ben Laura Daggers, sinds 2010 regressie- en reïncarnatietherapeut. Samen met jou zoek ik je levenslust weer terug. Dat kan in het huidige leven zijn, maar ook in een vorig leven, geboorte of zielenwereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.