Is er leven na de overgang?

Is er leven na de overgang?

Een aantal jaren geleden, toen ik zelf in de overgang zat

probeerde ik met Texelse wollen dekbedden en daaroverheen wit geborduurde Italiaans koele katoenen hoezen, onze gedateerde slaapkamer op te leuken. Wat stond dat mooi zeg!  Na een aantal nachten waarin ik zwetend mijn bed uitdreef heb ik alles aan mijn schoonzus gegeven. Zij werd er blij van en ik ook. Maar mijn allergie voor donzen dekbedden is nooit overgegaan. De ouderwetse deken is gebleven, al is het natuurlijk wel een nieuwe geworden.

Afgelopen week logeerden we in de buurt van Zutphen. Jawel dekbedden. Midden in de nacht gooide ik mijn dekbed eraf om hem daarna weer omhoog te halen.

Dus haalde ik midden in de nacht met dichte ogen het dekbed uit de hoes, om ín de hoes zelf te slapen. Zoiets als kamperen in een lakenzak dus. Maar dán in een dure hotelkamer.
Met mijn warme winterpyjama  in de lakenzak tussen slapen en waken. De overgang geeft me slapeloze nachten.

Dus mét of zonder dekbed, er is tóch leven na de overgang

Wat kan regressietherapie voor de hormonen betekenen?

Jazeker! Er is leven na de overgang

Auteur: Laura Daggers-de Koning

Ik ben Laura Daggers, sinds 2010 regressie- en reïncarnatietherapeut. Samen met jou zoek ik je levenslust weer terug. Dat kan in het huidige leven zijn, maar ook in een vorig leven, geboorte of zielenwereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.