Hallo daar ben ik weer Rob Bontenbal heeft zijn deadline bereikt!

Rob_Bontenbal_rouwadvertentie_1
Overlijdensadvertentie Rob Bontenbal Reïncarnatietherapeut

Bij de SRN leerde ik het beroep van reïncarnatietherapeut van Rob Bontenbal (en andere docenten).

Ik denk aan hem terug als een man met droge humor, spitsvondigheid en vakmanschap. In zijn laatste bericht lees je hóe grappig hij als mens was 🙂 Intelligent was hij ook.

Dankjewel Rob, je was een inspirerende vakkundige therapeut en een prettige leraar.

http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/bijzondere-rouwadvertentie-hallo-daar-ben-ik-weer

Tot ziens Rob Bontenbal, van jou heb ik de beginjaren veel geleerd bij de ”School voor Reïncarnatietherapie Nederland”. Met je beginnende leerlingen heb je  heel wat te verduren gehad. Daar was ik er ééntje van.

 

Auteur: Laura Daggers-de Koning

Ik ben Laura Daggers, sinds 2010 regressie- en reïncarnatietherapeut. Samen met jou zoek ik je levenslust weer terug. Dat kan in het huidige leven zijn, maar ook in een vorig leven, geboorte of zielenwereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.