De obsessor bij een kind van tien

De obsessor bij een kind van tien.

https://www.lauradaggers.nl
Wat is een obsessor?

Nuchter en ruim gezien was dit niet de kwaadaardige soort. Omdat het kind al een tijd onverklaarbaar moe en chagrijnig was, dacht zijn moeder aan de pré-puberteit. Op een avond toen hij niet slapen kon en erg moe en verdrietig was, kwam ik – hij logeerde bij ons-  een onschuldige obsessor tegen. Het was een vrouwelijke zwerver, die onderdak en warmte zocht. Dit aanhaken gebeurt als je down, angstig of verdrietig bent. Zodoende vult een ”even passieve gelijkgestemde” zwerfenergie van buitenaf die leegte bij jou op.

De obsessieve energieën gebruiken de energie van de gastpersoon.

Daar moet je dan wel weer een stuk van jouw eigenheid voor inleveren. Door te ontdekken wat niet-eigen-energie is leren we wie wij zelf zijn, en een obsessor is niet-eigen-energie. Je kunt er maar beter vroeg bij zijn. Soms zitten ze in het huidige leven nog van een vorig leven.

Zo verhuizen sommige obsessoren met elke incarnatie steeds mee.

In therapie ontdekte ik bij een 70-jarige man dat hij nog steeds de obsessor bij zich droeg. Die destijds bij zijn daderleven als gladiator aanhaakte. In zijn vorig leven had hij als gladiator een collega invalide geslagen. Die was hem daardoor zo erg gaan haten, dat die haat en wraak reïncarnaties lang met hem meeging. Steeds voelbaar. Zoals koude wind in zijn nek, of gevoelens dat hij achtervolgd werd. Wanneer de obsessor wéét dat hij dood is, en de karmische zaken zijn uitgewerkt en uitgewisseld dan kan de cliënt weer door met zijn leven. Maar dan zónder die andere energie.

Copyrights Laura Daggers-de Koning
Haarlemmermeer Hoofddorp

 

Auteur: Laura Daggers-de Koning

Ik ben Laura Daggers, sinds 2010 regressie- en reïncarnatietherapeut. Samen met jou zoek ik je levenslust weer terug. Dat kan in het huidige leven zijn, maar ook in een vorig leven, geboorte of zielenwereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.