Zonder angst presenteren?

presentatie zonder angst Laura Daggers Regressiecoach HaarlemmermeerPresenteren zonder angst?

Lees hieronder hoe iemand presenteert, na twee sessies!

”Ik had gister een dagje vrij en heb heerlijk wat voor mezelf gedaan en nagenoten van mijn goede presentatie afgelopen donderdag!  Het ging supergoed en weet niet wat me overkomen is en kan het nog steeds niet geloven!

Ik was daarvoor wel nog zenuwachtig

Dus dacht nog even dat het helemaal mis zou gaan. Maar achteraf waren dit gewoon gezonde zenuwen. Toen ik eenmaal begon te praten was ik eigenlijk totaal ontspannen en heel goed geconcentreerd. Ik ben zelfs ook helemaal niks vergeten te vertellen. Na mijn presentatie moest ik nog even voor de klas blijven staan om feedback te krijgen, ook dit vond ik helemaal niet erg meer en bleef ontspannen. De feedback die ik heb gekregen is heel positief en ik kreeg zelfs terug dat ik zo ontspannen overkwam! Ik ben blij dat dit zo goed is afgelopen want ik weet dat ik deze ervaring meeneem naar andere spreeksituaties.

Ik ben erg blij dat mijn spreekangst verholpen is.

Ik wil je hartstikke bedanken voor je goede hulp hierbij. Ik had niet verwacht dat dit resultaat überhaupt mogelijk was.

Je bent super in je vak en hetgeen ik terug heb gekregen is veel meer waard dan de kosten die ik voor de behandeling kwijt was. Mocht ik in de toekomst nog ergens tegenaan lopen, kom ik graag bij je terug!”

Vriendelijke groet -tevreden- cliënt

copyright Laura Daggers Regressiecoach Haarlemmermeer

Laura Daggers Regressie- en Reïncarnatietherapeut Hoofddorp sinds 2010

Auteur: Laura Daggers-de Koning

Ik ben Laura Daggers, sinds 2010 regressie- en reïncarnatietherapeut. Samen met jou zoek ik je levenslust weer terug. Dat kan in het huidige leven zijn, maar ook in een vorig leven, geboorte of zielenwereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.