Blunderen doe je zo

Blunderen doe je zo

Toen ik met werken stopte bij Transavia, gaf ik me als vrijwilliger op bij de hospice in Hoofddorp. In het verlengde van mijn studie voor reincarnatietherapeutopleiding Tasso, waarin ik de client door de traumatische dood van een vorig leven heen begeleid, dacht ik dat het leerzaam zou zijn, mensen in het hier en nu, in hun laatste dagen te begeleiden.

Ik was nauwelijks begonnen, – als gastvrouw – toen de bel ging en ik oog in oog met mijn huisarts stond. “Wat doe jíj nou hier?” vroeg hij. “Kan ik jou ook vragen”, pareerde ik. Stom, stom. Hij was natuurlijk de huisarts daar.

In de hospice was het een gewoonte, dat wanneer  iemand overleden was en zijn lichaam het huis uitgedragen werd, alle medewerkers  uit eerbied voor de gestorvene,  een soort haag vormden. Uit respect.  Toen ik een van de eerste keren mijn toenmalige tandarts tegenkwam, en verschillende mensen zich langs de muur opstelden, begreep ik hieruit dat zijn moeder overleden was. Ik stapte naar voren en zei; “Gecondoleerd met het verlies van uw moeder”. Verschrikt keek hij me aan en stamelde, ‘’nee, nee, ze gaat naar het verzorgingshuis. Ze is juist opgeknapt hier”. Zo snel als beleefd was, ontdeed ik me van zijn klamme hand en maakte dat ik weg kwam.

Conclusie

Als er écht naar je geluisterd wordt en je liefdevol verzorgd wordt, want dat deden ze daar, dan kun je dusdanig opknappen dat het leven weer zin krijgt. Dit merk ik ook bij clienten die voor regressietherapie komen, omdat ze de regie over hun leven kwijt zijn. Omdat ze vastgelopen zijn, zoeken ze naar de zin, de zin van dit leven. En daarbij krijgen ze  de zin om te leven weer terug. En zeg nou zelf, wie wil dat niet?

Ik ben Laura Daggers-de Koning regressie en reïncarnatietheapeut sinds 2010

Je kunt me boeken de lezing “Regressietherapie de missende link tussen psycholoog psychiater en coach’’.

Vul hiernaast je telefoonnummer in en laat me je bellen →→→

Auteur: Laura Daggers-de Koning

Ik ben Laura Daggers, sinds 2010 regressie- en reïncarnatietherapeut. Samen met jou zoek ik je levenslust weer terug. Dat kan in het huidige leven zijn, maar ook in een vorig leven, geboorte of zielenwereld.

2 gedachten aan “Blunderen doe je zo”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.