Regressietherapie, het missende ingrediënt tussen psychologen, coaches en psychiaters

Regressietherapie, het missende ingrediënt tussen psychologen, coaches en psychiaters

Toen ik ooit voor het eerst naar de psycholoog ging, dacht ik: ‘Hè, hè eindelijk iemand die alle problemen voor me oplost’. Ik vond mijn leven ingewikkeld, als de vrouw ván, moeder van twee opgroeiende kinderen, dochter van mijn ouders. Ik werkte als freelance grondstewardess  bij Transavia op Schiphol.

Elk voorjaar kwam er op mijn werkplek een ‘nieuwe lichting van de opleiding’ frisse jongedames en – heren die ineens alles béter wisten. Met hun zojuist verworven kennis, denderden ze over me heen.

Tijdens mijn eerste bezoek aan de psycholoog snotterde ik een half doosje tissues vol. Een dag later stond ik in het theater oog in oog met deze man. Door mijn opvoeding groette ik hem gewoon, ik schrok er zelf van. Hij gaf geen krimp. Gelukkig.

Meteen bij de volgende afspraak deed hij mij over aan een tranenbestendiger vrouwelijke collega met lichtblauwe ogen en een kille koele blik. Af en toe schreef ze iets op. Er kwam uit, dat ik veel voor de ander deed en er niets voor terug kreeg. Ik wilde aardig gevonden worden. Het liefst door iedereen. Gelukkig is dat lang geleden.

Met regressietherapie heb ik  alle items ‘’aangepakt’’ die mij dwarszaten. Zodat ik nu een pakket ‘betere problemen’ heb. Want problemen zullen er altijd zijn.  Vroeger  kon ik  vreemd reageren in situaties, en zélf het waarom hiervan niet begrijpen.

Veel ondergesneeuwde en verborgen  zere plekken zijn blootgelegd, ervaren, begrepen en zodoende verdwenen. Zodat er energie overblijft om te leven in plaats van te óverleven.

Wat is regressietherapie?

Jouw probleem is niet raar. Angst en schaamte zijn de dief van je innerlijke groei.
Vul hiernaast je telefoonnummer in en laat me je bellen voor een gratis intake →→→

Ik ben Laura Daggers-de Koning regressie en reïncarnatietheapeut sinds 2010
Je kunt me boeken de lezing “Regressietherapie de missende link tussen psycholoog psychiater en coach’’.

Auteur: Laura Daggers-de Koning

Ik ben Laura Daggers, sinds 2010 regressie- en reïncarnatietherapeut. Samen met jou zoek ik je levenslust weer terug. Dat kan in het huidige leven zijn, maar ook in een vorig leven, geboorte of zielenwereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.