Mijmermoment of mediteren

Mijmermoment of mediteren

Heb jij dat ook wel eens, dat je een rustmoment neemt, waarop niets hoeft? Zelf heb ik het niet zo vaak. Ik héb het natuurlijk wel, -net zoals jij- maar neem de tijd niet voor mezelf. Mijmeren zoals mijn ouders dat deden met schemeren, de tijd waarin de zon ondergaat en het huis langzaam verandert in een donkere ruimte met ramen die er als holle ogen uit gaan zien. Terwijl zij als stille popjes in de rookstoel zittend mijmerden over de dag. Mijmerden onze ouders meer dan wij?

Ik denk dat mijmeren tegenwoordig mediteren heet. En dat je daarvoor op een kussentje op de grond moet zitten, liefst met gekruiste benen. Ach, de dingen blijven hetzelfde, alleen noémen we het anders.

www.lauradaggers.nl

L.C. Daggers-de Koning geeft lezingen over Regressie- en Reïncarnatietherapie.

Auteur: Laura Daggers-de Koning

Ik ben Laura Daggers, sinds 2010 regressie- en reïncarnatietherapeut. Samen met jou zoek ik je levenslust weer terug. Dat kan in het huidige leven zijn, maar ook in een vorig leven, geboorte of zielenwereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.