Zelfbeeld, wie creëerde jouw zelfbeeld?

Zelfbeeld, wie creëerde jouw zelfbeeld?

Jijzelf in ieder geval niet. Heb je er wel eens serieus over nagedacht wie jij bent. Wat jij bent en wat jij kunt, maar steeds niet doet? Of doe jij dingen die iemand anders vindt die jij moet doen. Waarvan iemand ánders het leuk vindt, dat jij ze doet. Laat dit eens tot je doordringen. Sluit je ogen en voel eens?

Je omgeving heeft jou gemaakt tot degene die je nú bent.

Vaak hebben we jammer genoeg kritische mensen om ons heen gehad. En soms nóg.  We zijn wie we zijn en doen wat we doen, omdat we niet anders weten, we zijn het gewend.  Soms zijn we opgevoed door mensen die zichzelf niet goed genoeg vinden en van jou verwachten dat jij de dingen doet zoals zij ze doen. Wanneer je maar genoeg beïnvloed bent door die anderen die er waren in je jeugd, dan ga je vanzelf geloven dat je nergens voor deugt. Of dat je niks kunt. En soms ga je daardoor nóg harder werken J

Als regressietherapeut noem ik dit inprentingen. En zo blijft de ketting van de familie vastzitten, blijven we met een beeld, een zelfbeeld zitten waar helemaal niets van klopt. Je bent opgegroeid in die sfeer. En kom dáár maar eens uit.

Regressietherapie geeft je jezelf weer terug. Je waarden, je eigenwaarde.

Ik werk met de cliënt en met die negatieve energie van de ander, waar je in het nu nog last van hebt. Als er namelijk energie in jouw lichaam zit die niet van jou is, dan ben je een plek in je lijf kwijt, waar vitaliteit inzit.  We maken de plek schoon dan is die leeg. Geven de negatieve energie aan de ander terug, want andermans energie daar kún je niets mee. En vullen die op met jouw eigen energie. Zou dat niet fijn zijn? Dat je dan heel bent, en van jezelf?

Wie creëerde jouw zelfbeeld? Wil je ervanaf of wil je het zo houden?

L.C. Daggers-de Koning geeft lezingen over Regressie of Reïncarnatie

 

Auteur: Laura Daggers-de Koning

Ik ben Laura Daggers, sinds 2010 regressie- en reïncarnatietherapeut. Samen met jou zoek ik je levenslust weer terug. Dat kan in het huidige leven zijn, maar ook in een vorig leven, geboorte of zielenwereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.