Een heel merkwaardig verhaal is van een vierjarige

Een heel merkwaardig verhaal is van een vierjarige:

“Pap en mam, weet je nog, toen ik bij God was, toen mocht ik mijn ouders kiezen. En toen ging ik overal kijken en ik zag een jongen viool spelen en zijn snaar brak en hij deed zo zijn best om door te spelen en ik dacht; ”Ik wil dat die mijn vader wordt!” het bleek dat zijn vader dit voorval had meegemaakt, maar toen hij pas vijftien jaar was. Hij was het incident vergeten en had het ook nooit verteld.

Wonderkinderen

Een ontwikkelingspsycholoog D. H. Feldman vermeldt dat een jongen vóór zijn tweede levensjaar vreemde talen begon te leren: Hebreeuws, Grieks, Frans, Italiaans, Russisch, Spaans, Jiddisch, Duits, hiëroglyfen en Sanskriet.
Toen een onderzoeker hem bezocht, had hij als driejarige een bibliotheek van drieduizend boeken!
Toen hij vier was, had hij geen interesse meer in talen, omdat hij de wetten van de taal begrepen had.

De naam van het jongetje was Adam

Uit het boek van Joanne Klink (17 maart 2008 overleden) “Vroeger toen ik groot was”. ISBN 90 259 4452-3

Vérgaande herinneringen van kleine kinderen 1990-1997  Reïncarnatie

Ik ben Laura Daggers-de Koning regressie- en reincarnatietherapeut sinds 2010

 

Auteur: Laura Daggers-de Koning

Ik ben Laura Daggers, sinds 2010 regressie- en reïncarnatietherapeut. Samen met jou zoek ik je levenslust weer terug. Dat kan in het huidige leven zijn, maar ook in een vorig leven, geboorte of zielenwereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.