Is er leven na de dood?

Neurochirurg dr. Eben Alexander, die een academische carrière heeft, beweert dat hij als eerste wetenschapper een week in het hiernamaals heeft doorgebracht.  Is leven na de dood?

Jouw progressie zit in Regressie

Op aanraden van zijn zoon schreef hij zijn ervaringen op, wat resulteerde in het boek;  ‘’Na dit leven’’   of “Proof of heaven”, dat in 35 landen is uitgebracht. Door ziekte lag hij een week in coma. Nadien vertelt hij zijn verhaal zowel bij Oprah Winfrey – ze hing aan zijn lippen – als bij Larry King in hun shows. En in Nederland bij Ivo Niehe’s Tros TV-show.

De halve wereld luisterde naar zijn verhaal over zijn leven van de afgelopen jaren én over zijn leven ná de week in coma.

Hij was hersendood, zeiden de artsen, maar ondanks het gebrek aan hersenactiviteit heeft hij alles bewust meegemaakt. Dr. Eben Alexander is ervan overtuigd dat er zich een bewustzijn buiten de hersens bevindt.

Hij zegt letterlijk: ”De verklaringen van conventionele neurologen voor de tunnel en het witte licht zijn té simplistisch en ontoereikend om de rijke ervaringen te beschrijven die ik meemaakte”.

“Alles daar is nog kleurrijker dan de regenboog, zelfs de wolken hadden prachtige kleuren.

Helaas hebben we niet genoeg of niet de juiste woorden om die wereld te beschrijven die zoveel kleurrijker en levendiger is”. Toen hij uit het ziekenhuis kwam en zijn geheugen heel langzaam terug kreeg, gaf zijn zoon hem het advies om zijn ervaringen over zijn Bijna-Dood-Ervaring op te schrijven. Voordat hij de verhalen van andere mensen zou lezen. Zodat hij onbevooroordeeld zijn eigen belevenis kon opschrijven. Maandenlang was hij zijn eigen scepticus. Het kón gewoon niet waar zijn. Er moest een andere verklaring zijn.

 Als baby werd hij door zijn ouders ter adoptie afgestaan.

Zijn biologisch ouders hadden een dochter Betsy, die jong overleed en die hij nooit gezien had. Tijdens zijn ervaring in de hemel ontmoette hij een vrouwelijke engel, met staalblauwe ogen, die daar zijn gids werd. Ze werd op zijn aanwijzingen nagetekend en wat bleek? Het was de zus die hij nooit gekend, nooit gezien had. Hij wist dat hij haar in dit leven nooit ontmoet had.

Toen hij vier maanden later haar foto zag, viel hij op de bank en kon zich een half uur niet meer bewegen. Maar de scepticus in hem werd wakker en hij wilde de bewijzen. Hij ging bellen met zijn biologische ouders, zijn broer en zus. Hij sprak heel vaak met ze en bracht elke keer het gesprek weer op zijn overleden zus Betsy.

Dr. Eben Alexander realiseert zich dat er nooit wetenschappelijk bewijs is voor wat hij meegemaakt heeft.

Maar zegt dat we toch allemaal deze diepere waarheden al weten. Ze zitten in ons bewustzijn.“Wetenschap en spiritualiteit versterken elkaar enorm. We weten dat iedereen een eeuwig spiritueel wezen is. We zijn uitingen van een dieper bewustzijn. De ziel is eeuwig”.

“We hebben heel veel vorige levens en dankzij reïncarnatie begrijpen we het leven beter”.

Te gast bij Cappuccino december 2013
https://soundcloud.com/l-daggers/interview-met-laura-daggers …

Auteur: Laura Daggers-de Koning

Ik ben Laura Daggers, sinds 2010 regressie- en reïncarnatietherapeut. Samen met jou zoek ik je levenslust weer terug. Dat kan in het huidige leven zijn, maar ook in een vorig leven, geboorte of zielenwereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.