Niet eigen energie

| 1 reactie

Niet eigen energie

Vanaf het moment dat de sperma-  en eicel zich verbinden, zijn wij één met moeder. Bij de geboorte heb je nog geen besef van jouw eigenheid. Van jouw eigen energie. Zodoende blijf je de eerste jaren in symbiose met moeder. Daarna is het de bedoeling los te komen. Zélf doen en ‘’pas op’’ zijn de eerste botsingen.

Niet eigen energie?

Sommige kinderen blijven, als ze  in leeftijd  volwassen zijn, té lang met de ouders verbonden. Mét of zonder opzet, dit blijft lastig.  Moeder houdt de touwtjes in handen, en wordt een bemoeizieke schoonmoeder als het inmiddels ‘’volwassen’’ kind toch de moed heeft te trouwen.

Lang geleden verzuchtte ik tegen een moeder die ik nog kende van de basisschool; “Ik hoop dat alles in orde is met mijn dochter. Ze zit in Ecuador”. “Ach, de mijne durft niet eens van huis”,  antwoordde de vrouw en wees op haar dochter, die boos wegkeek.   

Niet eigen energie?

Soms is er in die moeder-kind-verbinding iets mis gegaan. En heeft het volwassen kind niet de kracht om uit de energie van de ouder te stappen. Vanwege teveel bemoeienis en beter weten.

Vul hiernaast je telefoonnummer in en laat me je bellen voor een gratis intake →→→

Ik ben Laura Daggers-de Koning regressie en reïncarnatietheapeut sinds 2010
Je kunt me boeken de lezing “Regressietherapie de missende link tussen psycholoog psychiater en coach’’.

Auteur: Daggers-de Koning Laura

Ik ben Laura Daggers, sinds 2010 regressie- en reïncarnatietherapeut. Samen met jou zoek ik je levenslust weer terug. Dat kan in het huidige leven zijn, maar ook in een vorig leven, geboorte of zielenwereld.

Eén reactie

  1. Pingback : Kinderen die ouders opvoeden? - Laura Daggers

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.