Niet eigen energie

Niet eigen energie

Vanaf het moment dat de sperma-  en eicel zich verbinden, zijn wij één met moeder. Bij de geboorte heb je nog geen besef van jouw eigenheid. Van jouw eigen energie. Zodoende blijf je de eerste jaren in symbiose met moeder. Daarna is het de bedoeling los te komen. Zélf doen en ‘’pas op’’ zijn de eerste botsingen.

Niet eigen energie?  Bekijk het filmpje

 

Sommige kinderen blijven, als ze  in leeftijd volwassen zijn,

 

Te lang met de ouders verbonden. Mét of zonder opzet, dit blijft lastig.  Moeder houdt de touwtjes in handen, en wordt een bemoeizieke schoonmoeder als het inmiddels ‘’volwassen’’ kind toch de moed heeft te trouwen.

Lang geleden verzuchtte ik tegen een moeder die ik nog kende van de basisschool; “Ik hoop dat alles in orde is met mijn dochter. Ze zit in Ecuador”. “Ach, de mijne durft niet eens van huis”,  antwoordde de vrouw en wees op haar dochter, die boos wegkeek.   

Niet eigen energie?

Soms is er in die moeder-kind-verbinding iets mis gegaan. En heeft het volwassen kind niet de kracht om uit de energie van de ouder te stappen. Vanwege teveel bemoeienis en beter weten.

 

Ik ben Laura Daggers-de Koning regressie en reïncarnatietherapeut sinds 2010
Je kunt me boeken voor de lezing “Reïncarnatietherapie waan of waar”.

023 5617806 
06 42 662 735 

Auteur: Laura Daggers-de Koning

Ik ben Laura Daggers, sinds 2010 regressie- en reïncarnatietherapeut. Samen met jou zoek ik je levenslust weer terug. Dat kan in het huidige leven zijn, maar ook in een vorig leven, geboorte of zielenwereld.

Eén gedachte over “Niet eigen energie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.