Waarom zou je regressietherapie kiezen?

Waarom zou je regressietherapie kiezen?

Omdat het een snelle inzichtelijke vorm van verwerken is. Je schoont je lichaam en je ziel. Het voordeel is, dat dit over jou gaat en over niemand anders. Er worden geen etiketten op je geplakt, zoals PDD-NOS, ADHD, ADD.

Na de therapie ben je behoorlijk door elkaar geschud.

Dat is nodig om weer verder te kunnen, verder met léven. Meestal heeft de client al een heel traject doorlopen. Dominee, psycholoog, psychiater, internist en neuroloog. En alternatieve therapie. Als het dan nóg niet beter met je gaat, probeer dan eens ín jezelf te kijken. Samen met de regressietherapeut. Je zult versteld staan, van wat jij zelf kunt 🙂 !

Daarna schudt je de kaarten en kijkt wát er nou écht belangrijk is in jouw leven.

In dit leven gaat het om verbinden, ontwikkelen en loslaten. Zodat je weer verder kunt op je levensweg. Het zwarte leren kennen en dat naar het licht brengen. Want je wordt niet zomaar verlicht. Je bent naar de aarde gekomen om het licht te halen uit het duister, want daarin zit het verstopt. Ik zeg het nog maar eens.

Je gaat niet in therapie om iets af te leren, maar om iets terug te krijgen. Iets wat je nog had, maar onderweg verloren bent.

Jouw probleem is niet raar. Angst en schaamte zijn de dief van je innerlijke groei.
Vul hiernaast je telefoonnummer in en laat me je bellen voor een gratis intake →→→

Auteur: Laura Daggers-de Koning

Ik ben Laura Daggers, sinds 2010 regressie- en reïncarnatietherapeut. Samen met jou zoek ik je levenslust weer terug. Dat kan in het huidige leven zijn, maar ook in een vorig leven, geboorte of zielenwereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.