Hoeveel energie van hém zit er bij haar?

Hollandes partner,  Valérie Trierweiler, die nadat ze ontdekte dat haar lief een maîtresse had, stortte dusdanig in dat ze voor een week in het ziekenhuis opgenomen moest worden. Bij zijn staatsbezoek kon hij melden dat het alweer beter met zijn vriendin ging.‘’Dank u voor de vraag, het gaat beter met haar, ze bevindt zich in La Lanterne het presidentieel buitenverblijf.  Verder heb ik daar niets aan toe te voegen’’. Hierboven quote ik een stukje uit de Telegraaf.

Van de week was president François Hollande op bezoek in Nederland, vanwege handelsrelaties die verstevigd moeten worden. Politiek gezien heeft deze man grote macht en Rutte kon het goed met hem vinden. Ze spraken o.a. over Mali en de strijdkrachten die beide landen daar naartoe sturen.

Wat mij verbaast is dat zijn vriendin ‘’de Franse première dame’’,

wanneer ze ontdekt dat haar partner vreemd gaat, totaal instort. En dan op een dusdanige manier dat ze een week in het ziekenhuis opgenomen moet worden. Dus wanneer hij zijn liefde en aandacht  aan een ander geeft en zij die niet krijgt, wát gebeurt er dan met haar? Zowel lichamelijk als geestelijk?  Interessante vraag voor mij is:

Als regressietherapeut werk ik met energie-uitwisseling. Soms leef je onbewust samen met iemand op wiens energie jij meelift. Of andersom natuurlijk.

Wie ben jij zonder je partner?

Jouw probleem is niet raar. Angst en schaamte zijn de dief van je innerlijke groei.

Vul hiernaast je telefoonnummer in en laat me je bellen voor een gratis intake →→→

Auteur: Laura Daggers-de Koning

Ik ben Laura Daggers, sinds 2010 regressie- en reïncarnatietherapeut. Samen met jou zoek ik je levenslust weer terug. Dat kan in het huidige leven zijn, maar ook in een vorig leven, geboorte of zielenwereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.