Regressie en Relaties

Laura Daggers Regressie en Reincarnatietherapeut
Regressie en Relaties

Werkt Regressie door in Relaties?

Regressie en Relaties
Wat hebben deze met elkaar te maken? Alles.
Regressie is teruggaan naar jouw overtuigingen die je destijds ‘’ingeslikt’’ hebt, als zijnde jouw waarheid. Die overtuigingen bezetten en bezitten jouw lichaam. En daar kun je behoorlijk last van hebben.Bij regressie zoek je jouw vooroordelen, die je onderweg met leven hebt opgedaan.
Van wie is die mening eigenlijk? “Alle mannen zijn gemeen”, of “Nooit ga ik een relatie meer aan”. Waar komt die diepe overtuiging vandaan? Als je dit denkt zul je ook gemene mannen tegenkomen en aantrekken namelijk.

Regressie is teruggaan naar je jeugd,

naar je conceptie, de baarmoeder, naar alles wat in je lichaam vast is gaan zitten, tijdens je leven tot nu toe. Het zijn gevoelens en gedachten die toen speelden, en waar je nu nóg last van hebt. Erge last. In je leven in je relaties.
Van dit angst-verdriet-woede-denken-voelen kun je behoorlijk last hebben, en raak je je blijheid kwijt.
Met regressie halen we angsten naar boven waar je onbewust je hele leven al last van hebt. Zodat je jouw manier van leven straks beter begrijpt, omdat het dan bewúst is. Als het bewust is,
komt het niet meer terug. En kun je door met je te ontwikkelen, omdat je dit stuk van de Aardse school er dan op hebt zitten. Regressie is helend. Regressie is verdergaan met je leven.

Regressie doet je het leven voluit voelen.

Regressie en relaties
Binnen een relatie kun je nare gevoelens niet verdoven. Die zijn er. Maar veelal wordt dat wel gedaan. Je kunt je wel vrolijker voordoen dan je bént, bijvoorbeeld. Een soort opkrikken van je humeur. Even ademhalen en binnenstappen bij dat feestje. Want je gaat de sfeer toch niet bederven? Veel liever verdoven we onze kwetsbaarheid, door te doen ‘’alsof’’, door teveel te eten, teveel te drinken, medicijnen of drugs te gebruiken. Dit is zoveel makkelijker dan de confrontatie aan te gaan.
De confrontatie met jezelf.

Maar je kunt je emoties niet selectief verdoven,

je verdooft namelijk ook je vreugdegevoel en je blijheid erbij. Als je eten, drank, drugs of medicijnen (zoals antidepressiva) gebruikt om een betere kwaliteit van leven te krijgen, kom je bekocht uit. Morgen zit dat nare gevoel er ook nog hoor. Waarom wil je jezelf verdoven? Wát zit er dat zo nodig verdoofd moet worden? Daar kun jij met je denken meestal niet bij. Daar helpt regressie je. Als je je voorhoudt dat jouw gedrag geen effect heeft op je relatie, dan heb je het mis. Jezelf tonen in kwetsbaarheid is een hele kunst. Kwetsbaarheid doet je voelen dat je leeft.  Geloof dat je goed genoeg bent.

Regressietherapie heeft effect op een liefdeloze jeugd.

In je jeugd heb  je een relatie met je vader moeder broers en zussen, en hopelijk die lieve hond
of poes. Met regressietherapie werken we op het gedrag van een mishandelende vader, of een moeder die je negeerde. Of andersom. Omdat die nog in je systeem zitten, halen we ze er energetisch uit. We geven de situaties van vroeger armpjes en beentjes, herbeleven het en dan is het nare gevoel weg. Kun jij weer verder met je leven. Dát is regressietherapie.
Ik ben Laura Daggers-de Koning,werk als regressie- en reïncarnatietherapeut in de Haarlemmermeer.

Ervaringsdeskundige op gebied van Regressie en REÏNCARNATIE en Rouw en Relaties.  Maak kennis met Regressie en Relaties
logo Laura Daggers Regressiecoach

Auteur: Laura Daggers-de Koning

Ik ben Laura Daggers, sinds 2010 regressie- en reïncarnatietherapeut. Samen met jou zoek ik je levenslust weer terug. Dat kan in het huidige leven zijn, maar ook in een vorig leven, geboorte of zielenwereld.

Eén gedachte over “Regressie en Relaties”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.