De reïncarnatie van Maria Callas bij Hollands Got Talent?

Meisje zingt als Maria Callas bij Hollands Got Talent

Afgelopen zaterdag kreeg de 9-jarige Nijmeegse Amira Willighagen ‘’the golden ticket’’ van Gordon, in het programma ‘’Hollands Got Talent’’. Wanneer ze op het enorme toneel staat vraagt Gordon ; “Amira ik ben zo nieuwsgierig hoe dit klinkt. Heb ik oordopjes nodig, of is het veilig?”

“Nee, het is veilig”, antwoordt ze verlegen. “Oh wat bijzonder, ik had eerder verwacht dat je iets van K3 zou gaan doen, maar dat vind je niks?” constateert Gordon. Ze schudt haar mooie krullen. De gezichten van de jury weerspiegelen vooroordeel en scepsis wanneer ze  ‘O Mio Babbino Caro’ – wat ze met een ándere intonatie uitspreekt- voor een doodstille zaal begint te zingen. Gordon zegt tegen Chantal: “Het lijkt wel een oude ziel”. Chantal knikt en wappert met haar handen. Ze luisteren met hun zintuigen en houden hun tranen goed verborgen. Wapperende handen zijn voor mij een uiting van ”een pijl rechtstreeks in het hart” Getroffen door emoties.

Later, nadat de zaal uitzinnig reageerde, beantwoordt ze alle vragen

“Ik heb geen zangles gehad, ik luister en deed het gewoon. Het heeft niet met je keel te maken, maar ook met je buik, en een beetje de rillingen enzo. Ik heb het gewoon nagezongen van het you-tube filmpje. Mijn broer Vincent speelt viool en ik wilde ook iets doen. Dus ging ik maar zingen. Moeder vertelt: “Toen haar vader in de kerk orgel speelde, lag zij in een stoeltje ernaast. Ze moet zelfstandig oefenen, omdat wij daar geen verstand van hebben. Ze heeft het zichzelf aangeleerd’’. Amira boft met ouders die haar zelf laten voelen en oefenen en de rillingen laten krijgen. Mijn complimenten.

Bij mij rijzen er wel een paar vragen:

Ik ben Laura Daggers-de Koning regressie en reïncarnatietherapeut sinds 2010, wonend te Hoofddorp, Haarlemmermeer

Auteur: Laura Daggers-de Koning

Ik ben Laura Daggers, sinds 2010 regressie- en reïncarnatietherapeut. Samen met jou zoek ik je levenslust weer terug. Dat kan in het huidige leven zijn, maar ook in een vorig leven, geboorte of zielenwereld.

2 gedachten aan “De reïncarnatie van Maria Callas bij Hollands Got Talent?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.